Kanssamme

Olisi mukavaa…

Jos tulisit harjoittelemaan kanssamme. Kaikki ohjatut harjoituksemme pidetään Iisalmen väestönsuojassa (Riistakatu 5 b). Harjoitusajat löytyvät facebook-sivuiltamme @nhbiisalmi.

Kokeneemmat kamppailijat yli lajirajojen ovat erittäin tervetulleita harjoittelemaan kanssamme, joten jos sinulla on aiempaa lajikokemusta tai olet käymässä esimerkiksi työmatkalla Iisalmen suunnalla, tule mukaan. Toivotaan, että ilmoitat tulostasi niin osaamme opastaa perille ja suunnitella harjoituksen sopivaksi.

Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta kamppailusta, peruskurssit alkavat kahdesti vuodessa, potkunyrkkeily elo-syyskuussa ja brasilialainen jiujitsu tammi-helmikuussa. Kummallekin peruskurssille voi osallistua kaksi viikkoa ilman peruskurssimaksua.

Jos jatkat kurssilla, maksetaan kurssimaksu 100€ seuran tilille FI7746001020100511, viitteeksi oma nimi ja peruskurssi. Voit myös maksaa smartum tai e-passi seteleillä tai sovelluksella. Voimme myös laskuttaa yritystä.

Potkunyrkkeilyä voi harjoitella myös kuntoilumielessä eli ”ilman” kontaktia. Silloin tekniikat tehdään padeihin tai säkkiin. Kaikki tekniikat ja harjoitukset peruskurssilla vedetään läpi kevyellä kontaktilla, joten pelätä ei tarvitse kenenkään, mutta muutama mustelma saattaa tulla matkan varrella.

Potkunyrkkeilyvarusteet maksavat noin 130-250 euroa ja BJJ-puku noin 80-200 euroa, joten varsin edullisista lajeista on kyse.

Harjoittelu omatoimisesti ennen ja peruskurssin aikana on suositeltavaa, käy kerran tai kaksi viikossa kevyellä, noin tunnin lenkillä ja käytä yhtenä päivänä 10-15 minuuttia venyttelyyn ja kehonhuoltoon.

Kannattaa seurata facebookissa @nhbiisalmi ja instagramissa #nhbiisalmi niin pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumistamme.

Kysykää rohkeasti vinkkejä kokeneemmilta tai valmentajalta!

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *